Salamon-szigetek

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Salamon-szigetek

Eladó ingatlan a Salamon-szigeteken

A Salamon-szigetek a Csendes-óceán déli részén fekvő több száz szigetből álló nemzet. Számos webhely kapcsolódik a második világháborúhoz. Guadalcanal tartomány és a szigetcsoport egyik legnagyobb szigete: itt található a háborúban elesett amerikai katonáknak szentelt emlékmű. Guadalcanalban található az ország fővárosa, Honiara is.

Ha költözni szeretne, és Salamon-szigeteken eladó ingatlanot szeretne vásárolni, akkor figyelembe kell venni, hogy 992 szigetből áll, a Salamon-szigetek a Csendes-óceán déli részén található harmadik legnagyobb szigetcsoport. A Salamon-szigetek Ausztráliától északkeletre találhatók. Honiara fővárosa Guadalcanalban található, a legnagyobb szigeten, több mint 30 000 lakossal. A többi fő város Gizo, Auki és Kirakira. Az ország a Brit Nemzetközösség.

 

Nem könnyű eladó ingatlant találni a Salamon-szigeteken, mert a szigetlakók több mint 90% -a melanéz etnikai csoport, de intenzív és keserű versengés folyt a guadalcanali Izatabusz és a szomszédos szigetről érkező migránsok között. A harcok 1998-ban kezdődtek, de 2000-ben Ausztrália közbelépett a törvény és a rend helyreállítása érdekében.

 

A földi konfliktus a polgári nyugtalanság fő oka. A föld fontos probléma és a Salamon-szigetlakók életmódjának szerves része. A szigetlakók vonakodnak nem hagyományos gazdasági kötelezettségvállalásokhoz földterületet biztosítani, ez pedig folyamatos vitákat eredményezett a földtulajdon körül. A Salamon-szigetek kultúrájának egyik legfontosabb jellemzője, hogy népe erősen kötődik földjéhez.

 

Ha Salamon-szigeteken szeretne eladó ingatlanot vásárolni, a Salamon-szigeteki földterület körülbelül 95% -a őslakosok, klánok vagy nemzetségek tulajdonában van. Ezeket a kommunális földeket a kormánynál mint ügynököket lehet bérelni. A haszonbérlet feltételei akár 75 évet is elérhetnek, magáncélú kereskedelmi célokra. De ez nem garantálja, hogy a bérleti jog könnyen megszerezhető legyen. Ugyanazon a telken gyakran felmerülnek konfliktuskövetelések, amelyek vitákhoz vezethetnek, lelassíthatják az üzleti folyamatot és növelhetik a költségeket.

Bár sok helyet kell megfontolnia, amikor a Salamon-szigetekre költözik, és eladó házat keres, a megfontolandó csúcsok egy része Uepi, Ghizo-sziget vagy Honiara lenne. Uepi és Ghizo kissé turisták, de nem túlzsúfoltak. Haniara nem turisztikai terület, még akkor sem, ha nagyon nagy a lakossága, mintegy 57 000 ember. A Salamon-szigetek legnagyobb népességű városaként festői város, ahol az emberek csendesek és hajlamosak megtartani magukat. Időbe telhet, amíg megszokja a környék nyugalmát, de ha inkább távol akar maradni a hagyományos élettől, akkor valószínűleg tökéletes lakóhelynek találja, és eladó házat vásárol a Salamon-szigeteken. Uepi ideális azok számára, akik szeretik a búvárkodást, mivel gyönyörű természetes lagúnája van, a Ghizo-sziget pedig egy nagyon szép sziget. A Salamon-szigetek közül a második legnagyobb.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB